Четвер, 28.03.2024, 19:23 | Вітаю Вас Гість
.
.
.
.
.
.
.
.
Swallow Junior Wrestling Club
Борцівський спортивний клуб "Ластівка"
Головна » 2014 » Березень » 05
Зразу ж по завершенню "Медвежонка" стартував Міжнародний турнір Гран-прі з вільної боротьби серед чоловіків на призи Олександра Медведя. Любителі спорту могли побачити на сайті спортивної асоціації склад збірної команди України для виступу в даних змаганнях. Приємно було бачити там прізвище інашого вихованця, майстра спорту України Петра Білейчука. Насправді вчора тільки юнак, а сьогодні юніор, 18-ти річний хлопець з покутського села Троїця, вихованець Івана Курилюка, гідно виглядав серед когорти іменитих дорослих борців.

Хоча у змаганнях такого рангу не приходилося ще виступати, тож були певні перестороги.

Думалось – гадалось, що чималі фінансові витрати окупляться сторицею, здобувши неоцінимий досвід на цьому турнірі.

Яка бул ... Читати далі »
Переглядів: 986 | Додав: IgorOK | Дата: 05.03.2014 | Коментарі (0)

В останні дні зими у м.Мінськ (республіка Білорусь) пройшов міжнародний турнір з вільної боротьби серед кадетів «Медвежонок», який передує турніру серії Гран-прі серед чоловіків на призи триразового олімпійського чемпіона Олександра Медведя. Запланував «пробороти» свого вихованця і наш тренер з боротьби Іван Курилюк. Мова йде про Романа Гуцуляка з с.Джурів. у ВК до 50кг зібралося багато бажаючих стати на п’єдестал, основними суперниками нашого Ромчика були спортсмени з Росії, Молдови, Білорусі. В першому ж колі змагань Роман переміг з рахунком 10:0. Таким же чином (з подібним рахунком) подолав опір інших суперників. Перевага була явна і вселяла надії. Фінал. Так сталося, що фіналу пробився і господар змагань і білоруський борець. Тож нервозно і не спокійно було на душі. Адже треба було доказувати свою майстерність на го ... Читати далі »
Переглядів: 735 | Додав: IgorOK | Дата: 05.03.2014 | Коментарі (0)

У місяці, що минає, не зважаючи на складне становище у нашій країні, учні спортивної школи «Колос» тренуються та беруть участь у змаганнях, що до основних стартів, які відбудуться весною – літом бути у спортивній готовності. 8-9 лютого підопічні тренера-викладача Івана Курилюка успішно виступили на міжобласному турнірі з вільної боротьби серед юнаків у с. Банилів (Чернівецької області), де Андрій Джелеп, Іван Марусик та Володимир Товарницький у своїх вагових категоріях зайняли перші місця.

Ще біль насиченим за своїм статусом та участю борців з різних держав відбувся відкритий всеукраїнський турнір памяті О.Саакяна серед чоловіків у м.Харкові. Виступаючи у ВК до 57кг зрілу боротьбу показали Любомир Литвинчук, Іван та Петро Білейчуки. Менше поталанило Любомиру та Івану, які не потрапили до фінальних поєдинків, а ось Петро таки зійшов на п’єдестал пошани, зайнявши 3 м ... Читати далі »
Переглядів: 813 | Додав: IgorOK | Дата: 05.03.2014 | Коментарі (0)

Форма входу
Хмара
Статистика


Рейтинг сайтів прикарпаття
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Сьогодні сайт відвідали:
Карта відвідування
Locations of visitors to this page
Наша кнопка
Борцівський спортивний клуб Ластівка
Код кнопки:
champion.com.ua
Прогноз погоди
Джурів 
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31