Четвер, 25.04.2024, 14:29 | Вітаю Вас Гість
.
.
.
.
.
.
.
.
Swallow Junior Wrestling Club
Борцівський спортивний клуб "Ластівка"
Головна » 2011 » Листопад » 1 » Чемпіонат України з вільної боротьби у місті Львові
Чемпіонат України з вільної боротьби у місті Львові
09:11

Назар Скоропанюк 2Курилюки+2Романи Завершився чемпіонат України з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 1996-97 р.н., який проходив у м.Львів 24-27 жовтня 2011 року. Змагання проходили в просторому залі велотреку. Були труднощі у добиранні до залу пов’язані із підготовкою до Євро-2012 та деякі технічні труднощі із озвученням та таблом. Було чимало протестів тренерів, проте змагання такого рівня завжди цікаві шанувальникам вільної боротьби, тому що змагаються кращі атлети України, які в наступні роки будуть захищати синьо-жовтий прапор на європейських та світових аренах.

Іван Васильович Курилюк вкотре підтвердив свій фаховий рівень результатами своїх вихованців, - два золота і одна бронза на чемпіонаті України. Тільки обізнані люди знають ціну цим результатам, за які тренер та спортсмени боролись майже десяток років. ДЮСШ ФСТ «Колос» показала, що є ще порох в «сільських» порохівницях.

Команда СК Ластівка Джелепи Повболівати за Джурів прийшли, приїхали багато земляків, борців, батьків. За Назара Скоропанюка вболівали вся команда СК «Ластівка» та його батько і отримали масу задоволення, коли Назар піднявся на найвищу сходинку у ваговій категорії до 59кг, і цим виконав норматив кандидата у майстри спорту України. Дуже приємно, що Роман Гуцуляк вже вдруге виборов звання чемпіона України, цього року вже у ваговій категорії до 42кг. Було цікаво спостерігати за поєдинками Романа, перші сутички треба було розборотись, потім грамотна і виважена боротьба, яка дивилась як доросла професійна. Вперше пробував себе на цих змаганнях Славко Бровчук, його жереб звів у першу сутичку із срібним призером у ВК до 42кг. Проте Славко боровся і показав волю та спортивну впертість, у нього все ще по переду. Вперше на змаганнях такого рівня виступав і Роман Джелеп у ВК до 53кг, в яку перейшов недавно. Підтримати Романа приїхав його батько - Ярослав, який вболівав за юних атлетів СК "Ластівка" всі змагання. Під мудрими порадами свого тренера Роман у впертій боротьбі виборов бронзу. Андрій Конюк у ВК до 66кг, вигравши три сутички і уступивши вихід до фіналу, змушений через травму припинити боротьбу. В результаті 5 місце, але приніс залік своїй команді та Івано-Франківській області.

Цими результати ми завдячуємо постійному меценату Ярославу Герману, владі Снятинського району. Також дякуємо Василю Скоропанюку за наданий транспорт та розселення команди.

Вітаємо Івана Васильовича та Василя Івановича Курилюків, Віктора Гаврилка, Артура Панькевича, Григорія Шулепу, чемпіонів та призерів із спортивним здобутком!!!

Гадаємо, що наші призери підтвердять свій статус на весняній кадетській першості. А по переду багацько турнірів, тренувань і боротьби.

Ігор Конюк

Переглядів: 3488 | Додав: IgorOK | Теги: Львів, вільна боротьба, чемпіонат України, Джурів | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 1
1 Paul Anhalt  
0
Hallo,

ich teste gerade die neue Fußball-Software Fußball>PROF Fußballspieler Fußballmannschaft Trainer analysieren ...

Gruß
Paul

PS: Keine Fussballvereine Verwaltung oder Чемпіонат Європи з футболу 2012 / Fußball EM Gruppen Organisation...

http://astore.amazon.de/kribusportal-21/detail/B00763TUTQ

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Хмара
Статистика


Рейтинг сайтів прикарпаття
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Сьогодні сайт відвідали:
Карта відвідування
Locations of visitors to this page
Наша кнопка
Борцівський спортивний клуб Ластівка
Код кнопки:
champion.com.ua
Прогноз погоди
Джурів 
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930