П'ятниця, 29.03.2024, 17:29 | Вітаю Вас Гість
.
.
.
.
.
.
.
.
Swallow Junior Wrestling Club
Борцівський спортивний клуб "Ластівка"
Головна » 2015 » Серпень » 19 » Чеспіонат світу серед молоді у Сальвадор, Бразилія
Чеспіонат світу серед молоді у Сальвадор, Бразилія
13:17

Роман Гуцуляк виборов бронзу у ВК до 50 кг на молодіжному ЧС з вільної боротьби у Сальвадор, Бразилія. Вітаємо Романа та його тренера Івана Васильовича Курилюка із цим спортивним здобутком. Там же боровся Іван Білейчук у ВК до 60 кг. Потужна сітка суперників не допустила його до п’єдесталу, але Іван показав видовищну, технічну і дорослу боротьбу.

Запізніле вітання, тому що не дуже був потяг писати, але просто радіти та гордитися нашими земляками. Дуже велика кількість людей з цілого світу відгукнулась на цю подію і привітала Романа та Івана Васильовича.

В чому різниця між боротьбою Романа та Івана та боротьбою, де боряться малі діти? Для цих хлопців боротьба, спорт - це вже професія. Спортивне життя дуже коротке, мало хто задумується над цим, що спортсменам відміряно в багато разів менше часу, ніж іншим людям в досягненні своєї мети. Нераз на тренуваннях я бачив як тренера і атлети, всі, не тільки переможці, працюють в залі, на грані ризику і загрози своєму здоров’ю, переступають, ламають, складають, будують себе заново. Для чого? Щоб прославити себе і свій край, свою державу. Доказати, що тут живуть нормальні люди, такі самі як інші, рівні, і стоять на одному п’єдесталі у жовто-блакитних костюмах. Тут гордяться, що є українцями, і констатують, що Джурів є на карті світу. Черговий раз Джурів зазвучав як бренд.

Багато людей, постійні спонсори, як кажуть всім світом, збирали, складали на поїздку Роману Гуцуляку на Світ. Я знаю від тренера, що надзвичайно важливу допомогу надав у цій поїздці, її можливості, Едуард Прощук – голова Івано-Франківської федерації вільної боротьби, а також директор обласної ШВСМ Ігор Шкоропаняк. Щиро дякуємо за допомогу. Приємно спостерігати, що наша обласна федерація не перетворилась на фіктивну організацію. Об’єднує, згуртовує все борцівське товариство Прикарпаття, допомагає спортсменам, тренерам і відстоює їхні інтереси. Удачі, наснаги в роботі Вам!

Ігор Конюк

P.S. Все ж несправедливо буде не назвати імена тих людей, які доклали суттєвих коштів та зусиль для участі Романа в ЧС. Іван Васильович, СК "Ластівка", шанувальники боротьби, наші земляки дякують цим добродіям за надану допомогу:
Дмитро Грицюк
Віталій Тимофійчук
Ярослав Герман
Ігор Гаврилюк
Володимир Шувальський
Роман Маліновський
Юрій Соловей
Василь Гаврилюк
Ярослав Ошур

 

Переглядів: 691 | Додав: IgorOK | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Хмара
Статистика


Рейтинг сайтів прикарпаття
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Сьогодні сайт відвідали:
Карта відвідування
Locations of visitors to this page
Наша кнопка
Борцівський спортивний клуб Ластівка
Код кнопки:
champion.com.ua
Прогноз погоди
Джурів 
Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31