П'ятниця, 29.03.2024, 16:31 | Вітаю Вас Гість
.
.
.
.
.
.
.
.
Swallow Junior Wrestling Club
Борцівський спортивний клуб "Ластівка"
Головна » 2012 » Жовтень » 2 » Мелітопольський турнір на призи ТДАУ 2012
Мелітопольський турнір на призи ТДАУ 2012
17:48
Команда Джурова Місяць вересень виявився дуже насичений на борцівські змагання. Для юних борців клубу «Ластівка», вихованців ДЮСШ «Колос» турнір у Мелітополі вже давно став одним із головних у році. У гості до В.О. Русанова – тренера мелітопольських хлопчиків, ми і цього разу їхали як до друга, колеги і однодумця. Приємно, що на турнір завжди приїжджає велика кількість іноземних спортсменів. Нашим пацанам досвід поразок і перемог у боротьбі з представниками Росії. Молдови дуже потрібен. Хочеться подякувати Валентину Русанову і його помічникам за теплий прийом на таврійській землі.

Р.Гуцуляк-чемпіон Килим розсудив усіх. Килим показав хто зараз найсильніший, а хто тільки мріє про це. Наша команда у складі шести борців під керівництвом молодого тренера Василя Курилюка та найпалкішого уболівальника та любителя вільної боротьби Ярослава Джелепа привезла до рідного Джурова чотири медалі. Роман Гуцуляк у ВК до 46 кг став чемпіоном. Трудиться він на тренуваннях, хоче, дуже хоче прославити рідне Покуття, свій Джурів. А ці перемоги на турнірах і є тими сходинками до великого п’єдесталу.

Андрій Джелеп у ВК до 32кг зайняв третє місце. Таку ж бронзу завоював і Валентин Блясецький у ВК до 35кг. «Я знаю, що поразка це наука – ніяка перемога так не вчить». Я вірю, що і Валентин і Андрій не раділи цій бронзі, я знаю, що їм до смаку інші кольори, але ці поразки якраз для того, щоб переосмислити, проаналізувати свою роботу, як борцям так і мені як тренеру. Так, що спасибі за науку Валентин Олегович.

Брати Білейчуки Іван і Петро виступали у ВК до 54кг. На шляху до фіналу довелось боротися з представниками Дагестану, краснодарського краю. Хлопців зупинив Андрій Яценко з Українки. Він тут став чемпіоном. Ми задовільнилися бронзою.  Чи задовільнилися ? … На жаль вже в першому колі програв і вибув із змагань Роман Джелеп у ВК до 54кг. Бувають і такі моменти.

Команда Джурова У підсумку команда привезла додому чотири нагороди, емоції, досвід і цікаві висновки. А це вже плюс.

Зараз команда готується до серйозного турніру на призи О.Довбуша, який відбудеться в столиці гуцульського краю – Коломиї. А молодші юнаки ведуть підготовку до осіннього чемпіонату України, що пройде наприкінці жовтня у славному місті Хмельницький.

І.В.Курилюк
Переглядів: 996 | Додав: IgorOK | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Хмара
Статистика


Рейтинг сайтів прикарпаття
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Сьогодні сайт відвідали:
Карта відвідування
Locations of visitors to this page
Наша кнопка
Борцівський спортивний клуб Ластівка
Код кнопки:
champion.com.ua
Прогноз погоди
Джурів 
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031