П'ятниця, 26.04.2024, 23:06 | Вітаю Вас Гість
.
.
.
.
.
.
.
.
Swallow Junior Wrestling Club
Борцівський спортивний клуб "Ластівка"
Головна » 2013 » Грудень » 22 » Підсумок 2013 року
Підсумок 2013 року
13:59
2013 рік для борців, що тренуються на джурівських килимах, був досить вдалим. Якщо говорити про офіційні змагання, було б гріхом нарікати на долю борцівську.

Дві золоті медалі на ЧУ серед юнаків, який проходив у м. Чернівці. Андрій Джелеп у ВК 35кг та Валентин Блясецький у ВК до 38кг доказали, що джурівські борці у цих категоріях найсильніші.

Срібна медаль Романа Гуцуляка на ЧУ серед кадетів, що проходив у Харкові. До речі згадати, що свої решта поєдинків, завершуючи міжнародним турніром ім. Г.Алієва, в цьому році Роман виграв. Одна прикра поразка на ЧУ у фіналі від Богдана Лазарєва. На цьому ж чемпіонаті бронзу завоював Назар Скоропанюк.

Петро Білейчук завоював бронзу на молодіжному ЧУ, що проходив в Білій Церкві, бронзову медаль на універсіаді України, бронзову медаль на ЧУ серед дорослих, що проходив у м. Одеса.  Серйозною перемогою Петра стало перше місце на міжнародному турнірі пам’яті О.Довбуша, де він дійсно переміг гідних суперників.

Срібло на універсіаді України, звання переможця міжнародного турніру «Тернове поле», а з ним і звання майстра спорту України, а наприкінці року срібну медаль кубку України серед чоловіків, на свій рахунок записав Іван Білейчук.

Чемпіоном універсіади України 2013 року, що відбулася у м. Львів, став Любомир Литвинчук. Бронзова медаль Івана Кусяка, яку він виборов на ЧУ серед чоловіків, теж тішить моє серце.

Мріяти про кращі результати починаємо вже, і не тільки мріяти. Цього року в нашому залі ми провели дві першості дитячо-юнацької спортивної школи. Дуже тішить мене, що колосовські кольори гідно виглядали за межами Покуття у 2013 році.

Було в Джурові людно і на Звитяжному колі, змагання нового комерційного формату. Думаю, що вони мають майбутнє, але час покаже.

Була цього року і матчева зустріч Джурів – Українка, яка подарувала багато неповторних моментів, як для юних спортсменів так і для глядачів.

У 2014 році буде проводитись X ювілейний всеукраїнський турнір «Перша Ластівка». Зрозуміло, що будемо старатися з усіх сил, щоб було, як завжди, або ще краще…

Дуже багато роботи ґаздівської зроблено у самому залі та біля нього, дякуючи нашим спонсорам та меценатам боротьби. Щоб не образити нікого, я щиро від імені всіх борців дякую владі села, владі району, всім нашим меценатам за те, що Ви допомагаєте нам боротися, боротися і перемагати, адже боротьба не тільки на килимах…

Ще раз підсумуємо борцівську скарбничку 2013 року: 2 золота на юнацькому ЧУ м. Чернівці, 1 срібло і 1 бронза на кадетському ЧУ м. Харків, 1 бронза на молодіжному ЧУ м. Біла Церква, 1 золото, 1 срібло і  бронза на універсіаді України, 1 бронза на ЧУ серед дорослих м. Одеса, 1 срібло та бронза на кубку України м. Бровари.

Вітаю з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!

Іван Курилюк.
Переглядів: 917 | Додав: IgorOK | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Хмара
Статистика


Рейтинг сайтів прикарпаття
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Сьогодні сайт відвідали:
Карта відвідування
Locations of visitors to this page
Наша кнопка
Борцівський спортивний клуб Ластівка
Код кнопки:
champion.com.ua
Прогноз погоди
Джурів 
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031