Четвер, 28.03.2024, 14:16 | Вітаю Вас Гість
.
.
.
.
.
.
.
.
Swallow Junior Wrestling Club
Борцівський спортивний клуб "Ластівка"
Головна » 2011 » Грудень » 27 » Підводячи підсумки 2011 року
Підводячи підсумки 2011 року
22:34

2011 рік для борців СК «Ластівка» усміхався на протязі всіх офіційних стартів та різних турнірів всеукраїнського та міжнародного значення.

Важко оцінювати перемоги по шкалі важливості, адже за кожною стоїть труд, деколи до самозречення. Кожен тренер знає ціну перемог і поразок своїх вихованців. І абсолютно не має значення вік дітей як дехто думає. Звичайно, що очки, очки, очки… звичайно? що у дорослій боротьбі за результат і очки інші, але для батьків, для спортсменів та їх тренерів щем у серці та хвилювання одинакові як на школярському турнірі так і на чемпіонаті Європи. Повірте на слово…

Напевно найбільшим досягненням цього року наших юнаків стала перемога Петра Білейчука на VI літніх юнацьких іграх, що відбулися в Білій Церкві. Звання майстра спорту, поїздка і восьме місце на чемпіонаті Європи у Варшаві. Роман Гуцуляк вже вдруге стояв на найвищій сходинці на чемпіонаті України серед школярів 1996-97р.н. м.Львів. Нещодавно Роман стан переможцем міжнародного турніру Гейдара Алієва, на якому боролися кращі юнаки України, Азербайджану, Білорусії, Молдови, Росії. Петро виборов срібло цього турніру, уступивши тільки чинному чемпіону Європи серед кадетів. Роман та Петро ще раз підтвердили своє лідерство серед борців України. Вітаємо Петра та всю борцівську сім’ю Білейчуків і Романа та його сім'ю, й бажаємо вдалих стартів в майбутньому.

Назар Скоропанюк вперше став переможцем школярського чемпіонату України. Напевно, йому сподобалося і ми надіємося що на весняному чемпіонаті він не зіб’ється з правильного курсу. Бажаємо Назару вдалих стартів у 2012 році. Приємно, що борцівську сім'ю Джелепів із славного села Тулуків не обминула радість перемог на чемпіонаті України, який проходив у Львові. Роман Джелеп вперше пробувався на змаганнях такого рівня, результат – бронзова медаль. Успіхів тобі, Ромчику!

Молодіжні старти у цьому році були також, досить вдалими. Вихованці нашого клубу, колосовці Григорій Шулепа та Олег Литвинчук тренуються та виступають у БК «Максимум» м.Коломия.
Олег Литвинчук – цьогорічний чемпіон України серед молоді, учасник (11 місце) чемпіонату Європи. Григорій Шулепа – бронзовий призер чемпіонату України серед молоді 2011р., а також недавно на кубку України серед дорослих Гріша вперше став на 3 сходинку п’єдесталу. Вітаємо Вас хлопці, здоров’я та щастя Вам.

На протязі цього року наші юні борці брали участь у багатьох всеукраїнських турнірах. Аналізуючи результат легко помітити, що лідерські позиції серед наймолодших юнаків впевнено зайняли деякі наші хлопчики. Особливо, хочеться відмітити Андрія Джелепа, Валентина Блясецького, Ігоря Никифорука, Ярослава Бровчука, Володю Товарницького, Андрія Конюка (на жаль травма не дала можливості попасти в число лідерів). Успіхів Вам хлопці в подальших стартах.

РіздвоДякуючи не байдужій позиції нашої районної влади, постійній фінансовій та моральній підтримці нашого спонсора Ярослава Германа, допомозі Володимира Шувальського, Володимира Томаша, багатьох спонсорів та меценатів, що на протязі року допомагають нам жити, тренуватися та перемагати у цей нелегкий час, підтримці багатьох батьків що беруть на свої плечі багато потрібної і важкої роботи, ми зуміли досягнути цих результатів. Сподіваємося на ще кращі часи.

Вітаємо всіх з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим, здоров’я та успіхів в новому році.

Іван Курилюк

малюнок отримано із http://bychkiv.net

P.S. Хочу добавити від всіх борців нашого клубу, від їхніх батьків, що здобутки 2011 року стали результатом самовідданої праці Івана Васильовича Курилюка. Підтвердженням цього є рейтинг тренерів України з вільної боротьби, де Іван Васильович посів 24 місце із 384. Аналізуючи минулі роки, бачимо, як з року в рік наш тренер впевнено просувається до Олімпу. Вітаємо Івана Васильовича із тренерським здобутком.

Вітаємо Івана Курилюка та його сім’ю з Новим роком та Різдвом Христовим, бажаємо міцного козацького здоров’я, наснаги в роботі,
Дай Вам, Боже, святкувати,
В щасті довгі роки мати.
Любов щиру заслужити
І ніколи не тужити.
Щиро щастя Вам бажаю,
Усіх радісно вітаю.
З Новим Роком і Різдвом Христовим !
Хай любові цілий міх
Принесе Вам Новий рік
Хай біда проходить боком,
З Новим щастям, з Новим роком !

Вітаємо всю борцівську громаду Покуття та Прикарпаття і всю борцівську армію України
З Новим роком, добрі люди !
Сподіваюсь, з Вами буде
Запашна, смачна хлібина,
Щастям сповнена година,
Сіль жадана на столі,
Лад і спокій на землі !
З Новим роком, добрі люди !
І нехай у Вас не буде
Горя, смутку і біди.
Ну, а поруч щоб завжди
Крокувала доброта,
Найдорожча і свята.
З Новим роком, добрі люди !
Хай любов заходить в дім,
Хай добро панує в нім,
Хай в родинах спокій буде,
Хай щастить Вам, добрі люди.

Ігор Конюк

Переглядів: 1177 | Додав: IgorOK | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 Ramer124  
0
Ми щиро раді за усі здобутки наших юнаків на чолі з Іваном Васильовичем.....

Хай легко працюється,
Добре живеться,
Все вміється, множиться і додається.
Здоров'я міцного,щастя без краю,
Усього найкращого щиро бажаєм!


Вітаємо з Новим Роком та Різдвом Христовим!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Хмара
Статистика


Рейтинг сайтів прикарпаття
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Сьогодні сайт відвідали:
Карта відвідування
Locations of visitors to this page
Наша кнопка
Борцівський спортивний клуб Ластівка
Код кнопки:
champion.com.ua
Прогноз погоди
Джурів 
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031