Субота, 20.04.2024, 04:51 | Вітаю Вас Гість
.
.
.
.
.
.
.
.
Swallow Junior Wrestling Club
Борцівський спортивний клуб "Ластівка"
Головна » 2014 » Червень » 19 » Подарунок тренеру
Подарунок тренеру
19:55

Завершується юніорський (молодь, вік до 21 року) чемпіонат Європи з вільної боротьби в м. Катовіце, Польща. Іван Білейчук, напередодні дня народження, зробив подарунок своєму тренеру Івану Васильовичу, здобувши бронзу у ВК до 60кг. Іван, будучи травмованим, проявив чоловічий характер, показав себе з кращої сторони: першу сутичку переміг болгарина Shyukri Shyukriev, наступну переміг француза російського походження (Дагестан) Ilman Mukhtarov, у чвертьфіналі уступив атлету із Грузії Giorgi Bergadze (7:11), і видовищна сутичка за бронзу із німцем Dawid Wolny – програючи 0:5 у першому періоді, Іван впевнено вигриз перемогу 12:8. Знаючи амбітні прагнення, дисциплінованість, боротьбу до самого кінця поєдинку німецьких атлетів, школа Івана Васильовича виявилась сильнішою. Пряма мова, - Іван Васильович Курилюк: «Іван Білейчук, коли переміг, він до мене підбіг, губи кроваві, мене обняв, - Іван Васильович, вітаю Вас з наступаючим днем народження». Чи може бути кращий подарунок тренеру ?

Весь борцівський клуб «Ластівка», вся наша борцівська спільнота Покуття, всі батьки, причетні до боротьби, Снятинська ДЮСШ "Колос" вітаємо Івана Білейчука та його тренера Івана Васильовича із бронзовою медаллю на Чемпіонаті Європи, дякуємо за шалену підтримку в організації поїздки на ЧЄ меценатові Ярославу Герману.

Хочу відмітити, що завдячуючи тренерам: Вадиму Тасоєву, Віктору Білокопитному, у збірній команді створена і панує дружелюбна, тепла атмосфера, саме тому, це дало можливість показати чудовий результат. Асоціація спортивної боротьби України: «Кращий результат показав Муразі Мчедлідзе, вигравши у російського спортсмена, він став чемпіоном Європи у категорії 96 кг! Олексій Щербак поступився у фінальній сутичці грузинському борцю і посів друге місце у вазі 74 кг. … У вазі 55 кг третю сходинку посів Тарас Маркович, а Мраз Джафарян здобув бронзу у вазі 84 кг!».

Ще поділимося добрими новинами, троє вихованців нашого клубу, борці спортивного товариства "Колос", будуть представляти Україну на світових першостях з вільної боротьби: Іван Білейчук на ЧС по молоді, Петро Білейчук (виграв у Армена Аракеляна прикидку в Конча-Заспі) на ЧС серед студентів і Роман Гуцуляк на ЧС серед кадетів.  Бажаємо міцного козацького здоров’я та спортивної удачі нашим борцям і тренерам на світових першостях, щасти!

 

Ігор Конюк

Переглядів: 1668 | Додав: IgorOK | Рейтинг: 5.0/4 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Хмара
Статистика


Рейтинг сайтів прикарпаття
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Сьогодні сайт відвідали:
Карта відвідування
Locations of visitors to this page
Наша кнопка
Борцівський спортивний клуб Ластівка
Код кнопки:
champion.com.ua
Прогноз погоди
Джурів 
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30