П'ятниця, 19.04.2024, 19:45 | Вітаю Вас Гість
.
.
.
.
.
.
.
.
Swallow Junior Wrestling Club
Борцівський спортивний клуб "Ластівка"
Головна » 2012 » Грудень » 29 » Турнір на призи МСМК М.Кушніра
Турнір на призи МСМК М.Кушніра
18:12
Завершальним акордом 2012 року для борців вільників клубу «Ластівка» став турнір на призи МСМК Михайла Кушніра, що проходив у м. Івано-Франківськ 24-26 грудня.

Михайло Кушнір одним із перших з Прикарпаття почав пробивати дорогу у великий борцівський світ. Завдяки його успіхам юні хлопчики з усієї Західної України вірять у те, що і вони колись стануть такими, як їх земляк. Вірять і тренуються…

З такою вірою до обласного центру приїхали і молоді борці з Покуття, вихованці Снятинської ДЮСШ «Колос».

На хороших, веселих тонах боровся у вк 32кг Андрійко Джелеп з Тулукова. Так як добрий газда робить роботу, так і Андрій чотири рази вийшов на борцівський килим. Потиснув руку супернику, поклав на лопатки, потиснув руку,пішов… Нікому не віддав і бала. У фіналі розібрався з опонентом за 15 секунд і став чемпіоном. Потішив свого тата Ярослава, котрий їздить з нашою командою на всі змагання, допомагає і вболіває за юних борців, потішив і мене, як тренера. 

У вк 35 кг золоту медаль завоював Іван Марусик із Заболотова. Іван дуже старався, і ми надіємось, що він тільки розпочинає рахунок своїм перемогам на серйозних змаганнях.

Від Романа Гуцуляка ми чекали тільки першого місця. Йому,правда, від цього не легше. Від лідерів завжди чекають перемог. Лідерам завжди не просто. Роман виправдав надії. Результат – перше місце у вк 46 кг.

Непростою була турнірна сітка у вк 63 кг, де честь клубу відстоював Назар Скоропанюк. Хороші слова хочу сказати в його адресу. Сутички були важкі. Старався Назар. Найголовніше, що у півфінальній і в фінальній сутичці прийшлося нелегко. Назар показав справжній характер. Завдяки своїм  бійцівським якостям зовоював перше місце. З чим його і вітаємо. Вітаємо і його тата Василя  та дякуємо йому за надані транспортні послуги.

Вітаємо і Михайла Кушніра з вдало проведеним турніром. Керівництву Снятинської ДЮСШ « Колос» та БК «Ластівка» приємно, що крім чотирьох чемпіонів турніру у рідний Джурів ми повезли і приз «За найкращу борцівську техніку» (Роман Гуцуляк) та приз «Найкращому арбітру» (Віктор Гаврилко).

Борці йдуть на маленькі різдвяні канікули. Поколядуємо, і з новими силами до нових звершень. 

Керівницво борцівського клубу «Ластівка» вітає всіх любителів вільної боротьби з наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим! Всього Вам найкращого!

І.В. Курилюк
Переглядів: 858 | Додав: Trener | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Хмара
Статистика


Рейтинг сайтів прикарпаття
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Сьогодні сайт відвідали:
Карта відвідування
Locations of visitors to this page
Наша кнопка
Борцівський спортивний клуб Ластівка
Код кнопки:
champion.com.ua
Прогноз погоди
Джурів 
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31