Четвер, 25.04.2024, 06:05 | Вітаю Вас Гість
.
.
.
.
.
.
.
.
Swallow Junior Wrestling Club
Борцівський спортивний клуб "Ластівка"
Головна » 2013 » Квітень » 9 » XI літня універсіада України
XI літня універсіада України
12:25

До виступу на XI літній універсіаді, що відбулася у місті Львові 5-7 квітня 2013р. ми готувалися дуже серйозно. Цей старт для братів Білейчуків був одним з найважливіших у році. Пригадується як повірили у Петра та Івана керівництво факультету фізичного виховання Прикарпатського національного університету ім.. В.Стефаника. З добрими побажаннями від голови федерації вільної боротьби Івано-Франківської області Едуарда Прощука та щирим розумінням завідуючого кафедри спортивно-педагогічних дисциплін Ярослава Яціва для студентів першокурсників були створені всі умови для повноцінних тренувань та навчання.

У борцівському залі клубу «Ластівка» до відповідального старту у Львові готувалися одразу три головні претенденти на чемпіонський титул та ліцензію для поїздки на чемпіонат світу серед студентів. Іван та Петро Білейчуки представляли Івано-Франківський ВУЗ у ваговій категорії 55кг. У цій же ваговій категорії, у цьому ж залі до своєї мети йшов і Любомир Литвинчук. Правда захищав він кольори іншого інституту та іншої області.

Який тяжкий труд, яка самопожертва заради досягнення результату – кожен раз бачу як хлопці роблять вагу, розумію, як це важко. Мав би вже привикнути до цього, та щось не можу. І ось настав день зважування та день жеребкування. За ним прийшов довгожданий день боротьби. І тут вже «легше». Треба виходити і робити свою роботу. Хлопці робили. Одного за одним здолали всіх суперників з Херсону, Сум, Львова, Ковеля, Києва, Хмельницького та вийшли до фіналу. Драматично, у трьох періодах виборов золото Любомир Литвинчук. Іван Білейчук став на другу сходинку п’єдесталу. Бронзову медаль завоював Петро. Можна без перебільшення сказати, що одні з найсильніших борців ВК 55кг серед студентів тренуються у Снятинській ДЮСШ «Колос», є членами борцівського клубу «Ластівка» і рідним домом для них є борцівський зал у селі Джурів, де вони готуються до своїх перемог.

Велике спасибі хочу сказати офіційному представнику корпорації «Тяньши» в Україні, а особисто ведучому спеціалісту у плані здоров’я Яневич Аллі Володимирівні (м.Київ).

Іван Курилюк.

Переглядів: 802 | Додав: Trener | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Хмара
Статистика


Рейтинг сайтів прикарпаття
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Сьогодні сайт відвідали:
Карта відвідування
Locations of visitors to this page
Наша кнопка
Борцівський спортивний клуб Ластівка
Код кнопки:
champion.com.ua
Прогноз погоди
Джурів 
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930