Четвер, 25.04.2024, 21:55 | Вітаю Вас Гість
.
.
.
.
.
.
.
.
Swallow Junior Wrestling Club
Борцівський спортивний клуб "Ластівка"
Головна » 2014 » Березень » 5 » Міжнародний турнір Гран-прі з вільної боротьби серед чоловіків О.Медведя
Міжнародний турнір Гран-прі з вільної боротьби серед чоловіків О.Медведя
13:33
Зразу ж по завершенню "Медвежонка" стартував Міжнародний турнір Гран-прі з вільної боротьби серед чоловіків на призи Олександра Медведя. Любителі спорту могли побачити на сайті спортивної асоціації склад збірної команди України для виступу в даних змаганнях. Приємно було бачити там прізвище інашого вихованця, майстра спорту України Петра Білейчука. Насправді вчора тільки юнак, а сьогодні юніор, 18-ти річний хлопець з покутського села Троїця, вихованець Івана Курилюка, гідно виглядав серед когорти іменитих дорослих борців.

Хоча у змаганнях такого рангу не приходилося ще виступати, тож були певні перестороги.

Думалось – гадалось, що чималі фінансові витрати окупляться сторицею, здобувши неоцінимий досвід на цьому турнірі.

Яка була радість нашої команди, коли Петро виграв свій 1 поєдинок у ВК 57кг у дуже іменитого та досвідченого представника дагестанської школи боротьби Лачинова Асадулли, який зараз виступає за Білорусь. Другий поєдинок показав, що може не тільки чинити опір, а й демонструвати зрілу, дорослу боротьбу, про що свідчить сутичка з представником Туреччини.
Поєдинок був дуже важкий, програючи з рахунком 0:3, Петро зумів провести свій коронний кидок на останніх секундах 1-го періоду і тушувати суперника. Після цієї перемоги появилась надія, що можна зачепитись за призові місця. У боротьбі за вихід в ? стадію змагань суперником був представник з Якутії (Россія) – Іванов Михайло. Це була чи найдраматичніша сутичка у Петра. У 1-у періоді програючи 2:4, наш борець у 2-у періоді зрівняв рахунок і на останніх секундах вирва перемогу 6:4. Тим самим відкрив собі шлях до боротьби за вихід до фіналу, де його чекав атлет із Казахстану. 1-й період був рівний, а от у 2-у казах зумів довести свою перевагу. У боротьбі за 3-е місце боровся із ще одним представником Якутії, де також зазнав поразки, досвід і зрілість взяли гору. У підсумку – 5 місце. Дякую всім за фінансову допомогу атлетові, для виїзду на змагання, а саме, Володимиру Томашу м.Снятин, Віталію Тимофійчуку с.Попельники.

Михайло Слободян
директор Снятинської ДЮСШ "Колос"
Переглядів: 991 | Додав: IgorOK | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Хмара
Статистика


Рейтинг сайтів прикарпаття
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Сьогодні сайт відвідали:
Карта відвідування
Locations of visitors to this page
Наша кнопка
Борцівський спортивний клуб Ластівка
Код кнопки:
champion.com.ua
Прогноз погоди
Джурів 
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31