Четвер, 25.04.2024, 03:48 | Вітаю Вас Гість
.
.
.
.
.
.
.
.
Swallow Junior Wrestling Club
Борцівський спортивний клуб "Ластівка"
Головна » Архів новин

В місті Харків 7-10 квітня цього року проходив Чемпіонат України з вільної боротьби серед юніорів та юніорок (1994-1996р.н.). Іван Білейчук переміг всіх суперників у ВК до 60кг.
Петро Білейчук виборов 3 місце в цій самій ваговій категорії. Клуб "Ластівка", Снятинська ДЮСШ "Колос", все борцівське товариство Покуття вітає Івана Білейчука з перемогою,
а також його брата Петра із 3 місцем. Золото і бронза приїхали в Джурів, ми раді. Брати Білейчуки цим спортивним здобутком завдячують своїй кропіткій праці на килимі, своїм батькам та тренерам. Вітаємо їх, бажаємо міцного здоров'я і наснаги в майбутньому.
Іван цією перемогою здобув путівку на європейську першість.

Переглядів: 754 | Додав: IgorOK | Дата: 14.04.2014 | Коментарі (0)

Роман Джелеп11-12 квітня 2014 року проводилась відкрита першість Херсонського вищого училища фізичної культури. Наш вихованець - Андрій Джелеп виявився найсильнішим у ВК до 42кг в цих змаганнях. Вітаємо Андрія із золотим 1 місцем. Бажаємо й надалі крокувати перемогами до олімпійських висот.

Переглядів: 774 | Додав: IgorOK | Дата: 14.04.2014 | Коментарі (0)

Хоча називається бліц-аналіз турніру та часу забрало чимало. Цифри не такі цікаві, як підсумок року, але. Першість по ФСТ: 1м - МОН (188 балів), 2м - СПК (128 балів), 3м - КОЛОС (115 балів), 4м - ДНМ (84 балів), 5м - УНА (39 балів).

У загальній підсумковій таблиці по областях було допущено не велику помилку. У ВК до 58кг друге місце виборов ФОМБЕЯ-САНЧЕС ЕНРІКЕ, представник одночасно 2-х областей, згідно правил підрахунку бали (9) діляться пополовині - 4,5. Відповідно Харківській і Дніпропетровській області необхідно зменшити на 4,5 бала. Остання колонка СБО - сама борцівська область - умовний коефіцієнт, який враховує кількість набраних балів до населення області. І радий представити... 1 місце і титул САМОЇ БОРЦІВСЬКОЇ отримує Херсонська область! Недарма першість повинна була проводитись саме в м.Херсон. Далі розклад: 2 - Київська, 3 - Івано-Франківська, 4 - Одеська, 5 - Харківська, 6 - Львівська, 7 - Полтавська і т.д.

Можна обговорити на facebook:
... Читати далі »

Переглядів: 1033 | Додав: IgorOK | Дата: 29.03.2014 | Коментарі (0)

Джурівська командаВітаємо Валентина Блясецького (ВК 42кг), Романа Гуцуляка (ВК 50кг) із перемогою на Чемпіонат України з вільної боротьби серед юнаків та дівчат (1997-98рр.н.)  у м.Бровари. На жаль Роман Джелеп (ВК 58кг) здобув тільки 5 місце, але цим самим він приніс залікові очки для Івано-Франківської області. Вітаємо із спортивним здобутком їхніх тренерів Івана Васильовича та Василя Івановича Курилюків! Два чемпіони України із одного залу це є показник. Удачі Вам, перемог та козацького здоров'я!

Переглядів: 861 | Додав: IgorOK | Дата: 27.03.2014 | Коментарі (0)

Зразу ж по завершенню "Медвежонка" стартував Міжнародний турнір Гран-прі з вільної боротьби серед чоловіків на призи Олександра Медведя. Любителі спорту могли побачити на сайті спортивної асоціації склад збірної команди України для виступу в даних змаганнях. Приємно було бачити там прізвище інашого вихованця, майстра спорту України Петра Білейчука. Насправді вчора тільки юнак, а сьогодні юніор, 18-ти річний хлопець з покутського села Троїця, вихованець Івана Курилюка, гідно виглядав серед когорти іменитих дорослих борців.

Хоча у змаганнях такого рангу не приходилося ще виступати, тож були певні перестороги.

Думалось – гадалось, що чималі фінансові витрати окупляться сторицею, здобувши неоцінимий досвід на цьому турнірі.

Яка бул ... Читати далі »
Переглядів: 990 | Додав: IgorOK | Дата: 05.03.2014 | Коментарі (0)

В останні дні зими у м.Мінськ (республіка Білорусь) пройшов міжнародний турнір з вільної боротьби серед кадетів «Медвежонок», який передує турніру серії Гран-прі серед чоловіків на призи триразового олімпійського чемпіона Олександра Медведя. Запланував «пробороти» свого вихованця і наш тренер з боротьби Іван Курилюк. Мова йде про Романа Гуцуляка з с.Джурів. у ВК до 50кг зібралося багато бажаючих стати на п’єдестал, основними суперниками нашого Ромчика були спортсмени з Росії, Молдови, Білорусі. В першому ж колі змагань Роман переміг з рахунком 10:0. Таким же чином (з подібним рахунком) подолав опір інших суперників. Перевага була явна і вселяла надії. Фінал. Так сталося, що фіналу пробився і господар змагань і білоруський борець. Тож нервозно і не спокійно було на душі. Адже треба було доказувати свою майстерність на го ... Читати далі »
Переглядів: 741 | Додав: IgorOK | Дата: 05.03.2014 | Коментарі (0)

У місяці, що минає, не зважаючи на складне становище у нашій країні, учні спортивної школи «Колос» тренуються та беруть участь у змаганнях, що до основних стартів, які відбудуться весною – літом бути у спортивній готовності. 8-9 лютого підопічні тренера-викладача Івана Курилюка успішно виступили на міжобласному турнірі з вільної боротьби серед юнаків у с. Банилів (Чернівецької області), де Андрій Джелеп, Іван Марусик та Володимир Товарницький у своїх вагових категоріях зайняли перші місця.

Ще біль насиченим за своїм статусом та участю борців з різних держав відбувся відкритий всеукраїнський турнір памяті О.Саакяна серед чоловіків у м.Харкові. Виступаючи у ВК до 57кг зрілу боротьбу показали Любомир Литвинчук, Іван та Петро Білейчуки. Менше поталанило Любомиру та Івану, які не потрапили до фінальних поєдинків, а ось Петро таки зійшов на п’єдестал пошани, зайнявши 3 м ... Читати далі »
Переглядів: 817 | Додав: IgorOK | Дата: 05.03.2014 | Коментарі (0)

2013 рік для борців, що тренуються на джурівських килимах, був досить вдалим. Якщо говорити про офіційні змагання, було б гріхом нарікати на долю борцівську.

Дві золоті медалі на ЧУ серед юнаків, який проходив у м. Чернівці. Андрій Джелеп у ВК 35кг та Валентин Блясецький у ВК до 38кг доказали, що джурівські борці у цих категоріях найсильніші.

Срібна медаль Романа Гуцуляка на ЧУ серед кадетів, що проходив у Харкові. До речі згадати, що свої решта поєдинків, завершуючи міжнародним турніром ім. Г.Алієва, в цьому році Роман виграв. Одна прикра поразка на ЧУ у фіналі від Богдана Лазарєва. На цьому ж чемпіонаті бронзу завоював Назар Скоропанюк.

Петро Білейчук завоював бронзу н ... Читати далі »
Переглядів: 916 | Додав: IgorOK | Дата: 22.12.2013 | Коментарі (0)

Вже традиційно наприкінці року у Броварах проводиться Кубок України з вільної боротьби серед чоловіків та жінок. Товариство «Колос» у складі збірної команди Івано-Франківської області представляли Петро та Іван Білейчуки, Любомир Литвинчук. Всі хлопці боролися у ВК 55 кг. Вже у першій сутичці з донецьким борцем І.Хавалджі потерпів прикру поразку наш Петро. Любомир та Іван перше коло впевнено пройшли. У 2 колі змагань з боротьби вибув і Литвинчук, програвши В.Гурському, а Іван Білейчук зустрівся з вихованцем броварського УФК Т. ... Читати далі »
Переглядів: 869 | Додав: IgorOK | Дата: 19.12.2013 | Коментарі (0)

Дуже гарно виглядає, коли народ любить та поважає своїх лідерів, президентів. Азербайджанці на території України проводять дуже серйозний, добре організований, представницький турнір з вільної боротьби серед кадетів. Цього року турнір був сильним , всі тренери та учасники дуже схвально відзивалися про організацію та саме проведення змагань. Наш молодий тренер Василь Курилюк повіз до Броварів досвідченого та настроєного на перемогу Романа Гуцуляка. Роман у ВК 50кг відборовся 4 сутички, у всіх поєдинках він виграв достроково і завоював золоту медаль. < ... Читати далі »
Переглядів: 683 | Додав: IgorOK | Дата: 19.12.2013 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 16 17 »
Форма входу
Хмара
Статистика


Рейтинг сайтів прикарпаття
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Сьогодні сайт відвідали:
Карта відвідування
Locations of visitors to this page
Наша кнопка
Борцівський спортивний клуб Ластівка
Код кнопки:
champion.com.ua
Прогноз погоди
Джурів 
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930